Kleurrijke vlinders van glas

Een vlinder staat symbool voor de kortstondigheid van het leven, transformatie, maar ook voor de onbezorgdheid van het leven en plezier. Het doet ons dan ook vaak denken aan een dierbare die we hebben moeten laten gaan.
De collectie kleurrijke, glazen vlinders van Dierbaar Glas zijn handgemaakt in eigen glasatelier en uniek. Ze bestaan voor een groot deel uit transparant glas, waardoor er een prachtig kleurenspel ontstaat wanneer het licht erdoorheen schijnt.
Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om een grafmonument nog persoonlijker te maken. Daarnaast staan ze ook erg mooi op een gedenkplekje in huis, in de tuin of op een andere dierbare plaats.

“In ontelbare mooie herinneringen blijf jij voor altijd bij ons.”

Handgemaakt en uniek

De vlinders zijn met veel liefde en aandacht handgemaakt in eigen atelier. Ieder glasobject is uniek, net zoals ieder persoon dat ook is met zijn of haar eigen specifieke kenmerken.

Weersbestendig en prachtig kleurenspel

De vlinders van glas kunnen goed tegen het Nederlandse klimaat. Doordat ze voornamelijk uit transparant glas bestaan, ontstaat er een prachtig kleurenspel wanneer het licht erdoorheen schijnt.

Personaliseerbaar

Een vlinder liever in een andere kleur of wil je graag een persoonlijk ontwerp? Geen enkel probleem! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Geschenkdoos

De vlinders worden geleverd in een mooie, hersluitbare geschenkdoos.

Gratis verzending

Binnen Nederland gratis verzending met Track & Trace (verzendkosten buiten NL vanaf: € 3,50)

Snelle levering

Alle vlinders worden uit voorraad geleverd. Levertijd 2-3 werkdagen.

Collectie kleurrijke vlinders van glas

Bekijk hieronder de collectie vlinders uit het assortiment van Dierbaar Glas.

Gepersonaliseerde vlinder

Spreken bovenstaande vlinders je aan, maar ben je eigenlijk op zoek naar een glasornament waar je eigen wensen en herinneringen in verwerkt zijn? Neem dan gerust contact met mij op.
Ik luister graag naar je wensen en verhaal, zodat we samen tot een mooi en persoonlijk ontwerp komen. Met als eindresultaat een unieke en tastbare herinnering van glas.

“When someone you love becomes a memory,
the memory becomes a treasure.”

Wil je de vlinders graag eerst eens in het echt bekijken?
Op afspraak is het mogelijk om een bezoek te brengen aan mijn atelier en de collectie te bekijken.

error: De inhoud is beschermd