Reviews van klanten

Hieronder kun je reacties van klanten lezen, waar Dierbaar Glas een persoonlijke en blijvende herinnering in glas voor heeft gemaakt.

Toen ik Nanoek tegen kwam was het meteen goed. Wat ze vertelde over haar producten daar zat liefde en passie in. Zo heeft ze mooie sterren gemaakt voor onze vriendin haar zoontjes. Het haar verwerkt in een ster zodat hun moeder altijd dicht bij is. De kwaliteit van Nanoek is dat ze overal overlegt. Ze heeft dan ook pas alles in werking gezet na akkoord. De dame is een verrijking in de wereld. Liefde voor haar vak, passie en een fantastische vrouw.

Diana

Beste Nanouk,

Ontzettend bedankt voor het smaakvolle en kleurrijke herinneringsbeeld.
Reuze knap hoe je onze wensen en smaak, en zelfs de persoonlijkheid van mijn moeder, hebt weten vorm te geven. Het heeft een mooi plekje gekregen en we zijn er erg blij mee.

Marco Riemersma

Vanaf het eerste contact dat ik met Nanoek had over de mail was er meteen een goed gevoel en veel vertrouwen , dit werd nog meer bevestigd toen ik haar persoonlijk ontmoette. Ze begreep me zo goed , ze dacht zo goed mee en betrok me in alle stapjes van het proces van het maken van 3 prachtige windlichten. In deze windlichten zijn de haartjes verwerkt van mijn allerliefste hond. Zijn overlijden is nog steeds ondragelijk maar de windlichten aan mijn ouders en goede vriendin kunnen geven gaf me troost. Nanoek heeft ze met liefde en zorg gemaakt dat voelde ik en bleek uit alles . Ik ben Nanoek erg dankbaar voor haar prachtige werk en de persoon die ze is!

Eva van der Burgt

Nanoek heeft onze wensen precies weten vast te leggen in het herinneringsbeeld, heel knap hoe ze dit gedaan heeft.
De vlam geeft ons letterlijk en figuurlijk warmte.
Ook vonden we het fijn dat ze ons op de hoogte hield van de vorderingen door middel van foto’s te sturen. De schets die ze ons allereerst ter goedkeuring doorstuurde is exact in glas nagemaakt. Nu de vlam inmiddels voor het raam in ons huis staat is het heel vertrouwd. We zijn er heel tevreden over.

Anoniem

Nanoek heeft een ontzettend mooie ketting gemaakt met het as van mijn moeder erin verwerkt. Ontzettend bedankt voor dit mooie aandenken!

Kim Willems-Allers

Nanoek heeft een mooie pootafdruk gemaakt als herinnering aan mijn trouwe viervoeter. Heel blij mee!

Inge Leijssen

Vandaag het mooie steentje ontvangen met het vergeet me nietje.
In een mooie verpakking en een persoonlijk geschreven kaartje.
Doet een mens toch goed dank je wel daarvoor.

Diënne Brans

Schilderstrepen voor altijd vereeuwigd in glas.
Een dierbare én tastbare herinnering aan onze kleine zonnestraal.
Dankjewel Nanoek, we zijn er meer dan blij mee.

B. Vermeltfoort

Na het overlijden van mijn moeder in (november) 2016 heb ik met mijn vader een plukje van haar haren afgeknipt. Al jaren wist ik dat ik daar ooit iets van/mee wilde maken. Nu was het de tijd daarvoor.
Na wat zoeken via google en het bekijken van verschillende manieren en stijlen sprak het werk van Nanoek mij het beste aan. Over de telefoon bespreken wat het moest worden en waarom gaf mij het vertrouwen dat dit een goeie keuze was. En dat bleek! Nanoek stuurde regelmatig plaatjes van het “work in progress”, in de prachtigste blauwtinten die ik me wensen kan.
Wat was het fijn onze bloem eindelijk te ontmoeten en thuis een mooie ere-plaats te kunnen geven. Hij staat op zijn boomstammetje mooi te zijn in één van de raamkozijnen. Zo is mijn moeder altijd, subtiel, aanwezig.
Dankje Nanoek!

Leonieke

Leonieke van Ommering

Ik heb contact met Nanoek gezocht omdat haar mooie vlinders in mijn gedachten bleven.
Ik zocht een originele manier om mijn overleden echtgenoot een mooi plekje te geven, want dat had hij zo verdiend.
Ik mocht zelf de kleuren kiezen, kreeg goede adviezen en ging vervolgens met een grote betrokkenheid en respect aan de slag.
Tussendoor stuurde ze mij foto’s. Ik werd er echt bij betrokken.
Inmiddels heeft ‘mijn’ mooie Atlasvlinder zijn plekje gevonden en ben er heel gelukkig mee.
Ga zo door Nanoek, je kunt er zeker veel mensen heel blij mee maken!
Dank je wel !!!!

R. van Raalten

Via een vriendin van mij, die al een eerder object van Nanoek had gezien, kwam ik bij Dierbaar Glas.
Ik wou mijn man een mooi herinneringsbeeld geven met daarin de as van zijn overleden vader. De meeste beelden zijn van zwaar materiaal en donker van kleur. Bij het glas had ik meteen een goed gevoel!
Nanoek begreep mijn wensen, en dat de kleuren die ik koos betrekking hadden op het karakter van de overledene.
Het resultaat is prachtig zeker met een lichtinval. Bedankt Nanoek.

Anoniem

Ik heb een vlindertje laten maken met daarin het as van mijn kleinkind. Nanoek heeft mij overal goed bij betrokken van het ontwerp tot het resultaat, ook kreeg in ondertussen foto’s van het resultaat. Het vlindertje is dan ook super mooi geworden.

Mieke Segers

Na het plotseling overlijden van onze zoon Stan werd ik geattendeerd op dierbaarglas.nl.
Hierop stonden mooie herinnering objecten met de mogelijkheid dat as en/of een haarlok werden verwerkt.

Toen na een paar weken ook nog onze hond en trouwe vriend van onze zoon Stan overleed, ben ik gaan nadenken over herinneringsbeeld voor hun beiden. Ikzelf had al ooit een workshop “Glasfusion” gedaan en zou het heel fijn vinden om hieraan zelf te kunnen werken. Na een eerste fijn contact met Nanoek, waarbij ik mijn wensen en ideeën hierover heb kunnen vertellen, gaf ze me aan dat ze dit heel graag samen met me wilde verwezenlijken. Ze heeft heel goed geluisterd, want na een paar dagen was er al een mooi ontwerp en kon een eerste afspraak gepland worden.

In het ontwerp zijn onze zoon Stan en hond Kiki met elkaar verbonden. Ze kijken elkaar aan en in de sterren (onze zoon heeft een ster die naar hem vernoemd is) is de as en een haarlok van hun beide verwerkt. De kleuren die gebruikt zijn (groen/natuur en blauw/oceaan en zee) waren de lievelingskleuren van hem.

Het was heel prettig om met Nanoek samen te werken in deze emotionele situatie. Ze voelde me goed aan, heeft me veel zelf laten doen en dat deed me heel goed.
Het resultaat vinden we allen prachtig. Het dierbare en persoonlijk beeld heet “Forever together”.

Daarnaast hebben we ook nog een miniurn gemaakt voor de as van de hond. Hierop is een haar werkelijke pootafdruk in verwerkt. Een mooi herkenbaar geheel.
Bedankt Nanoek. Ik kan je aan iedereen aanbevelen, je bent een topper!

N. Caris

Ik heb Dierbaar Glas gevonden op Instagram. Ik was altijd al fan van haar glaskunsten. Want ja als je zulke mooie dierbare glasobjecten kan maken dan kun je wel over KUNST spreken.
Ik moest dan ook gelijk aan Nanoek van dierbaar glas denken toen mijn moeder overleed in mei dit jaar.
Voor mijn moeder wilde ik een bijzonder aandenken laten maken alleen hoe en wat wist ik toen nog niet precies. Wel dat het kleurrijk moest zijn want zo was mijn moeder. Toen bedacht ik me ineens dat mijn moeder altijd als ze een witte vlinder zag zei dat dat mijn overleden vader was die kwam kijken wat ze aan het doen was. Zo kwam ik op het idee van een vlinder. Nanoek ging een idee uitwerken en na wat aanpassingen van de kleuren en vorm van de vlinder waren we er al snel uit. Nanoek denkt op een prettige manier met je mee en doet echt veel moeite voor je. Tijdens een bezoek aan het atelier zag ik een blauw met witte vlinder en wist ik meteen dat het precies die blauwe vlinder voor mijn vader zou worden en een grotere kleurrijke vlinder met as van mijn moeder. Ook heeft Nanoek echt goed aangevoeld wat qua kleurgebruik en vorm mooi zou zijn. Ook heeft ze ons steeds op de hoogte gehouden van alle vorderingen. Dat was echt fijn.
De twee vlinders heeft ze samen op een speciale steen bevestigd. Deze staat nu in onze tuin te stralen want het zonlicht laat de vlinders er steeds anders uitzien. Wat zijn we er heel blij mee! Mijn ouders zijn hierdoor weer herenigd voor ons gevoel. Het geeft juist mij als dochter héél veel troost, herinneringen en liefde!
Wat je tevens ook voelt is de liefde die Nanoek erin heeft gestopt. Wij zijn haar erg dankbaar voor deze speciale vorm van KUNST.

Bianca Verhoeven

Nanoek heeft op mijn verzoek een mini urn gemaakt met een Edelweiss. Die is enorm mooi geworden.

E. Rouhof

We hebben Nanoek gevraagd een herinneringsbeeld te maken voor mijn overleden vader. Ze heeft onze wensen heel mooi vertaald in twee prachtige beelden die onze herinneringen levend houden. Nanoek heel erg bedankt daarvoor.

K. Brugmans

Nanoek heeft voor mij een heel mooie vlinder van glas gemaakt. Na enkele prettige gesprekken over wat en hoe ik iets gemaakt wilde hebben, heeft zij voor mij een vlinder van glas ontworpen, in prachtige kleuren en daarin de as verwerkt van mijn overleden vrouw. Voor mij een zeer dierbaar aandenken dat zeker een prominente plaats in huis gaat krijgen. Bedankt Nanoek.

T. Daas

Ik kwam Dierbaar Glas tegen en vertelde mijn verhaal over mijn wensen van het as verwerken van onze dierbare en hoe moeilijk en duur het allemaal moest zijn. Dierbaar Glas wilde dit voor ons gaan bewerken en heeft ons van elke stap op de hoogte gehouden door middel van foto’s en mail.
Erg fijn om zo een uniek exemplaar in huis te krijgen wat ook nog een dierbaar gevoel en gedachte met zich mee brengt!
Wij zijn zeer te spreken over het kunststuk wat voor ons gemaakt is.

BEDANKT!!!!

Familie Loos
Heel mooi gemaakt, van glas, voor op de kast en evt met as van je dierbare er in verwerkt
Gijsbert Klessens