Uitvaartevent Midden-Limburg

Op zaterdag 15 en zondag 16 december ben ik te vinden op hét Uitvaartevent van Midden-Limburg. In een gezellige huiskamersfeer laten diverse ondernemers uit de uitvaartbranche hun producten zien en/of vertellen ze meer over hun werkwijze. 
Tijdens dit weekend presenteer ik diverse glasobjecten en sokkels, zodat u mijn werk en de materialen die ik gebruik eens in het echt kunt beleven.

Ongedwongen kennismaken met mogelijkheden rondom een uitvaart

Het Uitvaartevent vindt plaats in Roermond en wordt georganiseerd door Maurice Uitvaart & Nazorg en Ger Verstegen Uitvaartproducten.
In de ingerichte sfeerkamers van Verstegen Meubelen kunt u kennismaken met verschillende mogelijkheden rondom een uitvaart. Dit zorgt voor een ongedwongen en huiselijke sfeer.
Bij ontvangst kunt u genieten van een gratis kopje koffie of thee, waarna u op uw gemak een ronde kunt maken langs de verschillende deelnemers.

Laat u inspireren

Tegenwoordig is er veel mogelijk binnen de uitvaart en er komen steeds weer nieuwe, bijzondere ideeën bij.
Tijdens het Uitvaartevent kunt u inspiratie op komen doen voor een bijzonder afscheid. Wat komt er allemaal kijken bij een overlijden? Welke mogelijkheden zijn er om een uitvaart persoonlijk te maken? Wat zijn de mogelijkheden voor asverwerking?
Zo’n 20 deelnemers informeren u graag over o.a. het begeleiden/ coachen van kinderen, een uitvaartreportage op video, gedenkobjecten, grafruiming en nog veel meer.

U bent van harte welkom

Zaterdag 15 en zondag 16 december 2018, van 11.00 tot 16.00 uur.
Verstegen Meubelen, Loogweg 4, Herten (Roermond).
Het Uitvaartevent is gratis te bezoeken.

Kom gezellig langs en laat u inspireren!

Liefs, Nanoek

Uitvaart Event Midden-Limburg