.

Uitmarkt Bergeijk: zondag 23 september 2018

Op zondag 23 september kunt u mij, tijdens de eerste Uitmarkt Bergeijk, aan het werk zien op het “Place du Têtre” bij het Teutenhuis. Met veel plezier laat ik aan u zien hoe een glazen herinneringsbeeld tot stand komt en beantwoord ik al uw vragen.
Het is ook mogelijk om inspiratie op te doen voor een persoonlijk herinneringsbeeld. Ik heb dan namelijk een deel van mijn reguliere collectie bij die tevens te koop zal zijn.
Daarnaast zijn er nog verschillende andere kunstenaars, verenigingen en culturele instellingen aanwezig die graag hun kunsten aan u vertonen.

Volop entertainment tijdens de eerste Uitmarkt Bergeijk

Professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen laten op deze zondag het publiek genieten van muziek, dans, theater, literatuur en beeldende kunst. Pleinen worden gevuld met verrassende podia. Straatartiesten brengen de straten tot leven.
Ook voor de jonge bezoekers is er volop vertier. Zo biedt de Bergeijkse Kunstenaars Vereniging bijvoorbeeld een jeugdatelier voor kinderen aan.
Via een spreekwoordelijk lint wordt het hele centrum met elkaar verbonden. De route loopt in een ronde tussen de Kattendans, het Teutenhuis/de Bloemen- en Beeldentuin, via het Sterrenpad naar ’t Hof en Hof Noord en wederom de Kattendans.
Het programma vindt u binnenkort op de website van Gemeente Bergeijk en als bijlage bij de Eyckelbergh (plaatselijke krant).

U bent van harte welkom!

Zondag 23 september, tussen 12.00-17.00 uur.
In het centrum van Bergeijk
Dierbaar Glas is te vinden op het “Place du Têtre” bij het Teutenhuis.

De toegang is GRATIS, de winkels zijn geopend en overal is er entertainment. Kortom: Het belooft een mooie en bruisende dag te worden!
Graag tot dan!

Liefs, Nanoek.

Uitmarkt Bergeijk