Inspirerende uitvaartbeurs in de Kempen

Op zondag 7 oktober staat Dierbaar Glas op een inspirerende uitvaartbeurs in de Kempen. Tijdens deze beurs laat ik u graag zien wat de mogelijkheden zijn en beantwoord ik al uw vragen m.b.t. een persoonlijke asverwerking in glas.
Ik presenteer er diverse glasobjecten en sokkels, zodat u mijn werk en de materialen die ik gebruik eens in het echt kunt beleven.
Naast de mogelijkheid voor asverwerking die ik bied, kunt u op de beurs kennismaken met verschillende andere mogelijkheden die een uitvaart persoonlijk maken, passend bij de wens van de overledene en de nabestaanden.

Uitvaartbeurs Afscheid in de Kempen

De inspirerende uitvaartbeurs vindt plaats in Diessen en wordt georganiseerd door de Uitvaartdames van Uitvaart in de Kempen. De Uitvaartdames is een samenwerking tussen Berdien van de Ven van Berdien Uitvaartbegeleiding en Liesbeth Kies – van Stockum, uitvaartspreker.
Door hun werk hebben zij intensief contact met de nabestaanden om de uitvaart van een dierbare te organiseren. Regelmatig komen er nieuwe initiatieven en mogelijkheden bij, die het mogelijk maken het afscheid nóg persoonlijker te maken. Daarom vonden de Uitvaartdames het tijd worden voor een beurs om u de vele mogelijkheden te laten zien…

Inspiratie voor een bijzonder afscheid

U kunt ideeën op komen doen voor een bijzonder afscheid. Wat komt er allemaal kijken bij een overlijden? Welke mogelijkheden zijn er om een uitvaart persoonlijk te maken? Wat zijn de mogelijkheden voor asverwerking?
Zo’n 25 exposanten informeren u graag over o.a. juridisch advies, ontzorgen rondom overlijden en de laatste wensen en herinneringen. Ook wordt er ingegaan op diverse mogelijkheden wat betreft afscheid en het herinneren van een dierbare overledene.

U bent van harte welkom

Zondag 7 oktober 2018, van 12.00 tot 16.00 uur.
Partycentrum Hercules, Rijtseweg 1 te Diessen.

De beurs is gratis te bezoeken.
Meer informatie over de beurs vindt u op Uitvaart in de Kempen.

Graag tot ziens op de inspirerende uitvaartbeurs!

Inspirerende uitvaartbeurs in de Kempen, uitvaart

Liefs, Nanoek