Een persoonlijk herinneringsbeeld van glas

Heb je afscheid van een dierbare of trouwe viervoeter moeten nemen en ben je op zoek naar een unieke, tastbare herinnering van glas? Wil je de as, een haarlok, zand uit bijvoorbeeld het geboorteland of een andere herinnering aan in glas laten verwerken? Dan ben je bij Dierbaar Glas aan het juiste adres!

In nauw overleg ontstaat er een glasobject waar je eigen persoonlijke verhaal en wensen volledig in zijn verwerkt. Mijn werk onderscheidt zich door zijn prachtige kleuren en oog voor detail. De aandacht voor je herinneringen, respect voor je geliefde en de kwaliteit van het werk staan bij mij voorop. Met veel passie en aandacht maak ik voor jou een persoonlijke, tastbare en blijvende herinnering aan je dierbare of geliefde dier.

Glas is blijvend en heeft iets magisch. Wanneer het licht erdoorheen schijnt, lijkt het tot leven te komen en kun je genieten van een prachtig kleurenspel.

Handgemaakt en uniek

Ieder herinneringsbeeld wordt met veel liefde handgemaakt in eigen atelier en is uniek, net zoals ieder persoon of dier dat ook is met zijn of haar eigen specifieke kenmerken.

Nauw overleg

In een persoonlijk gesprek bespreken we je wensen, herinneringen en de mogelijkheden, zodat we samen tot een uniek ontwerp komen. Dit kan bij jou thuis, in mijn glasatelier of indien gewenst telefonisch of per mail.

Persoonlijk ontwerp

Ieder ontwerp is persoonlijk en geheel op maat gemaakt, n.a.v. jouw wensen en herinneringen. Wil je iets gewijzigd hebben in het ontwerp? Geen enkel probleem! Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent.

Diverse materialen

Het is mogelijk om het glaswerk te combineren met diverse (natuurlijke) materialen, zoals: graniet, marmer, half-edelstenen en/of hout. Door deze combinaties komt het glas nog meer tot zijn recht en daarnaast zorgt het voor een mooie, natuurlijke en luxe uitstraling.

Zowel abstract als figuratief

Wil je graag een abstract beeld of liever iets figuratiefs, zoals een vlinder? De mogelijkheden voor een herinneringsbeeld zijn (vrijwel) eindeloos.

Prijs

Voor ieder budget kan ik een mooie en blijvende herinnering in glas maken. Omdat elke opdracht uniek is, kunnen er echter geen standaard tarieven worden afgegeven. Je ontvangt van mij daarom altijd geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijk ontwerp met bijbehorende offerte.

Samenwerken aan een herinneringsbeeld

Het is mogelijk om zelf mee te werken aan het gedenkobject.
Onder mijn begeleiding ga je zelf, of met een klein groepje van max. 4 personen, aan de slag met het herinneringsbeeld. Hierbij laat ik jou/ jullie zoveel mogelijk zelf doen.

Het samenwerken aan een herinneringsbeeld kan troost bieden en een bijdrage leveren aan het rouwproces.
Gezien de intensiviteit werken we in dagdelen van zo’n 2,5 uur, die we in overleg inplannen.

Ik zorg voor de koffie/ thee en iets lekkers voor erbij. Wil je graag zelf nog iets meenemen? Laat het me gerust weten!

Samen maken we iets bijzonders.

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

+31 (0)6-11422211

3 + 2 = ?

error: De inhoud is beschermd