Retourneren en ruilen

Dierbaar Glas doet er alles aan om een goed product af te leveren, dat jarenlang meegaat. Alle producten worden gecontroleerd voordat ze met zorg worden verpakt en verstuurd. We raden u aan om het bestelde artikel na ontvangst meteen te controleren. Is er sprake van transportschade? Neemt u dan direct contact met ons op via info@dierbaarglas.nl
Bent u niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Dan is dat geen enkel probleem. U heeft het recht om het artikel binnen 14 dagen te retourneren (m.u.v. maatwerk producten).

Wat zijn de stappen voor het retourneren van een product?

1. Stuur een mail naar info@dierbaarglas.nl en geef aan welk product u wilt retourneren en eventueel ook de reden van het retour.

2. U ontvangt van ons per e-mail een retourbon. Verpak het product (onbeschadigd en ongebruikt) in de originele verpakking en voeg de retourbon toe.

3. Noteer het retouradres op het pakket:
Dierbaar Glas
T.a.v. retour
Kennedylaan 71
5571 KB Bergeijk

4. Breng het pakket binnen 14 dagen naar een PostNL of DHL punt en bewaar de Track & Trace code goed.
Let op! De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening. Eigen risico houdt in dat Dierbaar Glas niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Frankeer het pakket voldoende. TIP: Wij adviseren het pakket aangetekend te versturen, zodat duidelijk is wie het pakket ontvangen heeft en wanneer.

Wat is de retourtermijn?

Bij Dierbaar Glas heeft u altijd de mogelijkheid uw bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling (m.u.v. maatwerk). Gedurende deze zichttermijn heeft u de mogelijkheid om het product te beoordelen en te bepalen of u het wilt houden. Mocht u, om wat voor reden dan ook, besluiten om één of meerdere artikelen niet te houden dan mag u deze retourneren.
Zorg ervoor dat u de producten ongebruikt, onbeschadigd en voorzien van de originele verpakking, retourneert. Bewaar uw retourbewijs totdat we deze hebben verwerkt.

Binnen welke termijn wordt mijn retourzending verwerkt?

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen we u een e-mail. Indien aan de voorwaarden wordt voldaan, dan wordt het aankoopbedrag gecrediteerd via dezelfde wijze als de betaling binnen 10 werkdagen.
Producten die speciaal in opdracht zijn gemaakt zijn uitgesloten van retourrecht.

Voorwaarden retourneren

Tijdens de 14 dagen zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U mag de producten bekijken, maar niet in gebruik nemen. U mag de producten uit de verpakking halen, maar alleen voor zover dat nodig is om het product te kunnen beoordelen. Indien u van het herroepingsrecht gebruik wenst te maken, dan dient u altijd eerst contact met ons op te nemen via de e-mail.

Dierbaar Glas accepteert alleen producten die:
– In de originele verpakking zitten (indien redelijkerwijs mogelijk)
– Onbeschadigd, ongebruikt en in originele staat zijn
– Voldoende gefrankeerd zijn
– Binnen 14 dagen zijn geretourneerd.
Na de zichttermijn van 14 dagen wordt de overeenkomst bindend, retourneren is dan niet meer mogelijk.
– Het risico en de verzendkosten van retourneren zijn voor de klant. Wij adviseren om met pakketpost en aangetekend te verzenden. Schade en/of verlies van een retour worden niet gecrediteerd.
– Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.