Dierenurnen van natuursteen met glasobject

De collectie handgemaakte dierenurnen van Dierbaar Glas bestaat uit diverse soorten natuursteen. Een groot deel van de urnen zijn voorzien van een uniek glasobject uit eigen atelier. De urnen bieden troost en worden niet direct gezien als urn, maar als kunstobject.
Alle urnen zijn eenvoudig zelf te vullen met crematie-as (ca. 5-300 ml), een haarlok of een andere herinnering aan je trouwe viervoeter en vervolgens af te sluiten.
Daarnaast kunnen de urnen voor je worden gepersonaliseerd, d.m.v. bijvoorbeeld een daadwerkelijke pootafdruk van je geliefde dier.

“Afscheid nemen is niet loslaten. Het is een andere manier van vasthouden.”

Handgemaakt en uniek

De urnen zijn met veel liefde in eigen atelier met de hand gemaakt. Iedere urn is uniek, net zoals ieder dier dat ook is met zijn of haar eigen specifieke kenmerken.

Vulinstructie bijgeleverd

De urnen zijn eenvoudig zelf te vullen met as (ca. 5-300 ml), een haarlok of een andere herinnering aan je trouwe viervoeter.

Personaliseerbaar

Het glasobject liever in een andere kleur, met de daadwerkelijk pootafdruk of wil je graag een persoonlijk ontwerp? Geen enkel probleem! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Geschenkdoos

De urnen worden geleverd in een mooie, hersluitbare geschenkdoos m.u.v. de standaard Cubos urn (zonder glasobject).

Gratis verzending

Binnen Nederland gratis verzending met Track & Trace (verzendkosten buiten NL vanaf € 3,50)

Snelle levering

De meeste urnen worden uit voorraad geleverd. Levertijd 2-3 werkdagen (tenzij anders vermeld).

Collectie dierenurnen

Bekijk hieronder de unieke collectie dierenurnen.

error: De inhoud is beschermd