Handgemaakte urnen met glasornament

Het verliezen van een dierbare of trouwe viervoeter is erg ingrijpend en emotioneel. Helaas kan ik de pijn en het verdriet van het verlies niet wegnemen. Met de hulp van de bijzondere collectie natuurstenen urnen hoop ik je echter wel troost en steun te kunnen geven en dit verlies voor jou een plekje te geven.

De urnen zijn voorzien van een kleurrijk glasobject en worden met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt in eigen glasatelier. Iedere urn is dan ook uniek, net zoals ieder persoon of dier dat ook is met zijn of haar eigen specifieke kenmerken.
Alle urnen zijn eenvoudig zelf te vullen met crematie-as (ca. 5-300 ml), een haarlok of een andere herinnering aan je dierbare of trouwe viervoeter en vervolgens af te sluiten.

“Afscheid nemen is niet loslaten. Het is een andere manier van vasthouden.”

Handgemaakt en uniek

De urnen zijn met veel liefde en aandacht in eigen atelier met de hand gemaakt. Iedere urn is dan ook uniek, net zoals ieder persoon of dier dat ook is met zijn of haar eigen specifieke kenmerken.

Vulinstructie bijgeleverd

De urnen zijn eenvoudig zelf te vullen met as (ca. 5-300 ml), een haarlok of een andere herinnering aan je dierbare of geliefde dier.

Personaliseerbaar

Het glasobject liever in een andere kleur of wil je graag een persoonlijk ontwerp? Geen enkel probleem! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Geschenkdoos

De urnen worden geleverd in een mooie, hersluitbare geschenkdoos.

Gratis verzending

Binnen Nederland gratis verzending met Track & Trace (verzendkosten buiten NL vanaf € 3,50)

Snelle levering

De urnen worden uit voorraad geleverd. Levertijd 2-3 werkdagen (tenzij anders vermeld).

Collecties handgemaakte natuurstenen urnen met glasobject

Maak hieronder een keuze uit de diverse urnencollecties.

Mini-urnen

De collectie mini-urnen bestaan uit speciaal geselecteerde rivierkeitjes, die zijn voorzien van een uniek glasobject uit eigen atelier. Door hun kleine formaat en lichte gewicht kunnen ze makkelijk op worden gepakt en liggen ze fijn in de hand.
Alle urnen zijn eenvoudig zelf te vullen met crematie-as (ca. 5 ml), een haarlok of een andere herinnering aan je dierbare en vervolgens af te sluiten.

Bekijk de collectie

Witte en zwarte marmeren urn met geel zwarte vlinder van glas

Marmeren urnen

Een bijzondere collectie strakke urnen, die in elk interieur passen. De urnen zijn met de hand vervaardigd van geselecteerde marmersoorten en zijn voorzien van een uniek, kleurrijk glasobject.
Ze zijn eenvoudig zelf te vullen met crematie-as (ca. 300 ml), een haarlok of een andere herinnering aan je dierbare en vervolgens af te sluiten.

Bekijk de collectie

Vlinder urnen van natuursteen en glas

Vlinder urnen

De vlinder urn is een urn van Belgisch hardsteen, die is voorzien van een unieke vlinder van glas. De urnen zijn eenvoudig zelf te vullen met crematie-as (ca. 25 ml), een haarlok of een andere herinnering aan je dierbare en vervolgens af te sluiten met een zelfhechtend RVS afdekplaatje.

Bekijk de collectie

Dierenurnen

De collectie handgemaakte dierenurnen bestaat uit diverse soorten natuursteen. Een groot deel van de urnen zijn voorzien van een uniek glasobject uit eigen atelier.
Alle urnen zijn eenvoudig zelf te vullen met crematie-as (ca. 5-300 ml), een haarlok of een andere herinnering aan je trouwe viervoeter en vervolgens af te sluiten.

Bekijk de collectie

Gepersonaliseerde urn

Spreken de urnen je aan, maar ben je eigenlijk op zoek naar een urn waar je eigen wensen en herinneringen in verwerkt zijn? Neem dan gerust contact met mij op.
Ik luister graag naar je wensen en verhaal, zodat we samen tot een mooi en persoonlijk ontwerp komen. Met als eindresultaat een unieke en tastbare urn, die troost biedt en waarmee je mooie herinneringen ophaalt.

“Mooie momenten
die moet je koesteren
en van top tot teen bekijken.
om ze vervolgens te bewaren
bij je meest waardevolle bezit: je herinneringen”

Wil je de urnen graag eerst eens in het echt bekijken?
Op afspraak is het mogelijk om een bezoek te brengen aan mijn atelier en de collectie te bekijken.
Daarnaast is vrijwel de gehele collectie ook te zien en te koop bij Memento aan jou in Weert.

error: De inhoud is beschermd