Herinner je dierbare of geliefde dier met een uniek, kleurrijk gedenksieraad.

Het verliezen van een dierbare of je geliefde dier is erg ingrijpend en emotioneel. De herinneringen willen we zo lang mogelijk koesteren en bij ons houden. Vaak is het dan ook een prettige gedachte om die persoon of trouwe viervoeter met je mee te kunnen dragen.

Diverse mogelijkheden

Tegenwoordig zijn er gelukkig vele verschillende mogelijkheden voor een gedenksieraad, van hangers tot manchetknopen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van diverse materialen zoals bijvoorbeeld RVS, zilver en goud. Hierdoor is er voor iedereen wel iets bijzonders en passends te vinden is.

Unieke glazen ashangers blauw-aqua

Handgemaakt en uniek

De gedenksieraden zijn met veel liefde en aandacht volledig met de hand gemaakt van het allermooiste glas. De mooie kleuren en de diepte in het glas zorgen voor een bijzonder effect en een prachtig, veranderd kleurenspel. De hangers zijn voorzien van een 925 zilveren hangeroogje. Aan de voorzijde bevatten ze een kleine, ronde uitsparing, waar voor jou een symbolische hoeveelheid as of haartjes in wordt verwerkt.
Indien gewenst kan er een 925 zilveren ketting worden bijgeleverd.

De mooie kleuren en de diepte in het glas zorgen voor een bijzonder effect en een prachtig, veranderd kleurenspel.

Een uniek, kleurrijk gedenksieraad

Met de collectie ashangers van Dierbaar glas heb je een unieke en bijzondere herinnering aan je dierbare of trouwe viervoeter, die je daar draagt waar je hem/ haar het liefst hebt…. namelijk dicht bij je hart.

Heb je vragen over de ashangers of interesse om de gedenksieraden op te nemen in je eigen collectie?
Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta je graag te woord.

Liefs,
Nanoek